01
01
01
01
01
01
HARLEY-DAVIDSON CLUB OF DENMARK
distrikt 2, Fyn
hdcf.dk / Kalender & aktivitet / Egeskov Slot åbning 2018

Tilbage (H-DCDK oversigt)   Tilbage (distrikt oversigt)

Egeskov Slot åbning 2018

27 april 2018

Åbning af Egeskov Slot d. 27. apr 2018 - Kl. 10 - 17

 

Gratis adgang for gæster på motorcykel på Egeskovs åbningsdag.

Egeskov fejrer årets første åbningsdag ved at invitere alle der ankommer på motorcykel til at opleve Egeskov helt gratis. Det er fjerde gang, at vi åbner lågen for et forårstræf for motorcyklister på åbningsdagen og det et overvældende tilløbsstykke hver gang. Hvert år besøger tusindevis af MCér Egeskov på åbningsdagen, med deres flotte maskiner.

Du er velkommen til at kigge forbi igen, og vi håber på endnu et stort motorcykeltræf. Der bliver et messeområde med gode ideer og produkter til MCére. Vi sørger for, at der er noget godt til ganen og håber på rigtigt biker-vejr. Følg skiltene til det særlige ankomst- og parkeringsområde for motorcykler.

Under dit besøg på Egeskov kan du opleve den prisbelønnede have og udstillinger med veteranbiler, -fly og -motorcykler. Pga. af bevaringsmæssige hensyn er der ikke fri adgang til selve slottet for gæster til MC-træffet. Tillægsbillet til slottet kan dog købes på slottet. Pris voksne 50 kr. Børn kr. 25.

Fakta
Når du ankommer, skal du blot følge skiltene og vores hjælpere i gule veste, som vejleder til det særlige parkeringsområde. Du skal ikke til hovedindgangen, men ind via godsalleen fra Holmegyden.
Der er masser af parkeringspladser på den store plæne. Husk brikker til støttefødderne.

Egeskov Slot, Egeskov Gade 18, 5772 Kværndrup.
Tilbuddet gælder kun den 27. april fra kl. 10.00 – 17.00 og gælder for gæster der ankommer på en motorcykel. Der gives ikke fri adgang for gæster på knallert eller ATV. Biler har ikke adgang til området for MCér og henvises til Egeskovs almindelige P-plads.