01
01
01
01
01
01
HARLEY-DAVIDSON CLUB OF DENMARK
distrikt 2, Fyn
hdcf.dk / Nyheder i distrikt Fyn / 2014 / Fyns Harley Meeting 2014

Fyns Harley Meeting 2014

Tilbage

Mange ugers forberedelser resulterede i et kanon træf med 1100 betalende bikere fra nær og fjern

Se alle billeder i galleriet

At arrangere et så stort træf som vores Fyns Harley Meeting kræver mange ugers forberedelse for ikke at nævne den sidste uge op til træffet, hvor os der var derude fra mandagen for at gøre klar i op til mellem 8-12 timer om dagen.

Temperaturen var skruet godt op og nogle af dagene lå på omkring 31 grader, men vi skulle være færdige og det blev vi. Sveden haglede ud af kroppen på os, men det var det hele værd for hvor har vi det da bare sjovt og hyggeligt i hinandens selskab når vi går og knokler. Tempoet blev sat op torsdag og fredag inden vi kunne åbne op for et af nordens største træf.
Mange af os havde gået og snakket om hvor mange vi kunne forvente der ville komme da Fyns Harley Meeting jo er et populært træf og at folk kommer uanset vind og vejr. Ville der komme 6-700??? eller 8-900??, men at vi skulle toppe med 1100 betalende bikere, det er STORT og som Niller skriver så kan vi næsten ikke få armene ned og smilene væk fra vores læber Og hvad kunne vejrguderne love for weekenden??? Ville vi få sol og atter sol, eller ville der komme regn?? for det er jo ikke altid at de holder hvad de lover, men vi fik det vi håbede på, MASSER AF SOL og masser af glade mennesker.

Og masser af sol er lige med masser af salg og tak for kaffe for der er blevet solgt rigtig meget i de forskellige barer, så vi kan vidst godt være tilfredse. Det er dog stadig sørgeligt, at når man går rundt nede ved teltene og snakker med dem som sidder og hygger og samtidig ser alle de medbragte drikkevarer som folk har taget med hjemmefra og fyldt sidetaskerne op med, hvorpå vi HØJT OG TYDELIGT havde sat skilte op med teksten DRIKKEVARER MÅ IKKE MEDBRINGES på hele pladsen og som man ikke kunne være i tvivl om var der, eller som der stod på banneren over portalen, MAD SPRUT OG BAJERE STØT DISTRIKTET SOM DU PLEJER, så tænker man at de enten må have dårlig økonomi eller bare ikke vil støtte klubben med en sølle 10 kr som en øl nu en gang KUN koster inde i baren, og her kan bl.a nævnes mange af vores egne medlemmer. Dette gælder ikke kun for distrikt 2, nej det er ALLE 6 distrikter. Det er sgu ikke iorden venner, så tænk over det til næste gang og hvad pengene kunne gå til.

Der er mange som ekstra ligger deres ferie i denne uge for at kunne deltage ved træffet og det er vi glade for, og de første telte bliver allerede sat op om onsdagen. Og SÅ kom farlig torsdag, den må vi jo ikke glemme for den er jo ligesom startskuddet til selve træffet for dem som allerede ankom den dag. Jeg selv måtte stå for skud for min flabethed inde i baren da 2 visse herrer syntes at jeg skulle holdes fast på arme og ben hængende over en skulder for derefter at få sat en rød sodavand ned bag i bukselinningen, og selvfølgelig skulle den røde sodavand KLUKKE færdig til den var HELT TOM og mine bukser var blevet røde, og så var festen skudt i gang, men sjovt var det og så blev man da kølet ned...
Det var et fantastisk syn da de første bikere kom kørende ind mod portalen fredag over middag og det blev ved og ved og efterhånden som timerne gik kunne vi godt se hvor det bar hen af så tempoet blev sat op igen for at yde den bedste service for de mange bikere, især dem som stod i betalingshuset fik run på. Varmen væltede ned over os og man kunne se at det var hårdt at gå og sætte teltene op iført læderbukser eller chaps og varme støvler, men de blev hurtigt skiftet ud med korte bukser og klip klapper og så var det om at få købt noget koldt at drikke. Timerne skred frem til mod aften, hvor vores egne drenge US RECYCLE gik på scenen og gav den max gaz i godt 2 timer og så var vi startet. Der blev danset, hygget, sunget og drukket til langt ud på natten for derefter at vælte omkuld inde i de ekstrem varme telte. Dagen derpå, ja det er sgu altid sjovt at møde de første på pladsen med morgenhår og dårlig ånde og når man så hilser på ham eller hende det er gået værst udover så kommer der bare et hmmm og øjnene er knap nok åbne, her kunne man jo så ringe til en god ven, enten reparationsbajeren eller vende tilbage til madrassen et par timer eller man kunne tage en dukkert i poolen for at blive frisk, men denne holdt desværre ikke så længe.
Morgenmaden og maden på pladsen i løbet af weekenden forløb ganske fint, kun med et par enkelte huller i osten hvad forsinkelser angik men sådan vil det jo tit og ofte være når alt skal koordineres til mindste detalje og vi skal jo huske på at alle gør hvad de kan for at gæsterne kan være tilfredse og da vi jo er til et HD træf og ikke på en 5 stjernet campingplads, ja så er det svært at gøre alle tilfredse, men heldigvis var de fleste tilfredse.
Pladsen ude foran verandaen var fyldt godt op begge dage og alle hyggede sig i varmen. Der var super god stemning, boderne og klubshoppen var godt besøgte og salget gik forrygende godt alle steder.
Vores fællestur lørdag startede som altid kl 11 og 74 Harleyer tog med på turen ud i den skønne Fynske natur mod Kerteminde, over Sibirien kysten og til Nyborg camping hvor forfriskninger mødte os hos Tina og Asbjørn. Derefter gik turen tilbage til pladsen for at vente på at de seje bikere fra NORDIC RUN skulle ankomme,og det gjorde de. Klokken ca 16.30 så vi i det fjerne ude på markvejen en stor støvet sky rejse sig over marken og SÅ rullede der ellers bikere med fuld oppakning ind igennem portalen og om til pladsen som var reserveret til dem. Det nøjagtige tal var lidt svær at få øje på men 40 bikere var der og så var det deres tur til at campere i varmen. Et flot syn og så var de kommet helt fra Finland til lille Marslev for at feste sammen med os.
Lørdag aften bød på fest og god musik for vi fik nemlig besøg af BØRGE fra Olsen Banden og den skallede Kok på scenen udenfor. De leverede en blanding af Blues Soul og Rock og der var fuld skrue igen i 2 timer. Bandet havde i og for sig ikke rigtigt noget navn sagde Børge der til daglig hedder Jes Holtsø, så de kaldte sig Holtsø og Wittrock, for det var ham der sad ved keyboard.
Duften af den helstegte pattegris hang stadig i luften indtil mørket kom frem og så trak vi alle indenfor i hallen for at høre THE BOSS, en kopi af den rigtige Bruce S og spørg da så lige om de ikke også leverede varen helt i top så dansegulvet rystede, og hvor er det da super fedt at se så mange dejlige mennesker der bare hygger sig og fester da det jo er det vi alle er kommet for og samtidig for at nyde hinandens selskab og ikke mindst møde nye og gamle venskaber, og så helt uden ballade. Der er dog desværre nogen der altid skal spille SMARTE overfor andre og vi havde derfor en kedelig episode med en pulverslukker, hvor vedkommende syntes det var sjovt at sprøjte pulveret ud over en hel del maskiner ude på teltpladsen hvorefter dem som det gik udover midt i det hele måtte køre deres maskiner op foran badehuset og sætte vandslanger til for at få skyllet alt pulveret af. Dette er en kedelig episode at ødelægge det for andre og deres flotte maskiner som med tiden kan komme til at lide under det i lakken og motoren, men bestyrelsen fik styr på idioten og hvad der venter ham fremover tjaaaaa det ved vi vidst alle godt.
Det er et flot og råt syn når man går tur på teltpladsen og ser alle de flotte Harleyer rundt omkring men det er endnu mere fedt at gå og tænke på at vi i løbet af no time kan stille en så stor fest på benene hvor bikere fra nær og fjern kommer af en og den samme grund, nemlig for at hygge sig i hinandens selskab og 3 dage efter er det slut igen. Det er jo altid vemodigt når der skal siges farvel, men vi ved jo alle godt at inden vi ser os om så ses vi igen og så rejser vi igen en STOR fest ved Fyns Harley Meeting.
Håber alle har hygget sig

Forsat god sommer

Lillemis