01
01
01
01
01
01
HARLEY-DAVIDSON CLUB OF DENMARK
distrikt 2, Fyn
hdcf.dk / Nyheder i distrikt Fyn / 2014 / Musik for sjov

Musik for sjov ! - Referat + billeder

Tilbage

Musik for sjov hvad er det????

Det er når 8 forskellige BANDS tilbyder at komme ud i klubben og underholde fra klokken 14-22 fordi de godt kan lide det og fordi de netop syntes det er SJOVT at stå oppe på scenen og give den gaz.
Et sted mellem 150-200 mennesker gæstede i lørdags den 28 juni klubben i løbet af dagen, for at bakke op omkring arrangementet mod forud bestilte billetter. Thomas stod igen for maden og fik denne gang hjælp af sin køkken "makker" Robin for ikke at få for meget sved på panden når alle de sultne gæster i løbet af eftermiddagen og aftenen henvendte sig i baren for at spise af de lækre retter.
Det første BAND Arons gik på scenen kl 14 hvorefter de spillede i ca 3 kvarter efterfulgt af Les Mann, Hits'N green, Spector Group, Rock'n'Old, Park Lane m/Merethe, Copy Band, Band'it 2 og til sidst sluttede The Corner.
BiIllederne viser tydeligt hvor meget folk hyggede sig og for ikke at nævne dansegulvet der på et tidspunkt var fyldt godt op med danselystne glade mennesker der gav den gaz. Den ene af guitarristerne syntes lige at scene på et tidspunkt blev for lille så han valgte at springe op på bordene i stedet for og fyrre den af, og dette faldt selvfølgelig i RIGTIG god jord blandt gæsterne. The Corner sluttede lidt over kl 22,og det var så den dag. Nu kan mange af os gå og glæde os til at vi snart skal til Bornholm's træffet i uge 28 og når det så er overstået så venter Fyn's Harley Meeting 14 dage efter hvilket vi OGSÅ glæder os rigtig meget til og som vi håber i år igen bliver en kæmpe succes med masser af hyggelige og sjove biker fra nær og fjern. Hold øje med hjemmesiden da der kommer billeder og artikel fra solskinsøen også.

Se billeder

Lillemis