01
01
01
01
01
01
HARLEY-DAVIDSON CLUB OF DENMARK
distrikt 2, Fyn
hdcf.dk / Nyheder i distrikt Fyn / 2014 / Stumpemarked (1)

Billeder - Stumpemarked

Tilbage

STUMPEMARKED I KLUBBEN SØNDAG DEN 26 JANUAR

Se billederne fra dagen i galleriet.

Så nåede vi det lige inden sneen væltede ind over os.....

Vores årlige stumpemarked i klubben søndag blev en hyggelig og handlende dag for de fleste af os. Nogle af os var allerede derude klokken 10.30 for at varme klubhuset op med brændeovnen og stearinlys og for at rokere rundt på borde og stole til dem som gerne ville have en stand. Vi var færdige med at gøre klar kl ca 12 og da var de fleste af de godt 16 stande som var til stede også ved at være færdige med at stille op. Ved både de store og små stande blev der slået en god handel af så begge parter var tilfredse, jeg selv fik købt SCREAMING EAGLE på et stort lærred og som nu hænger på sin rette plads i hjemmet, 
der var super god stemning hele dagen og alle hyggede sig.

Vores altid fantastiske kok "Thomsen" var som altid godt i gang i køkkenet og denne gang leverede han biksemad med pulled pork og spejlæg og rødbeder til, dette faldt også denne gang i god jord og med smil på læben.

Efterhånden som timerne gik dukkede der flere og flere op og jeg vil mene at vi i løbet af dagen nåede op på en 100 stykker men det er jo svært at gå rundt og tælle da der jo kommer og går nogen hele tiden. Klubhuset var hyggeligt og varmt og med det der blev solgt rundt omkring er man ikke i tvivl om hvad medlemmerne skal få de næste måneder til at gå med inden vi igen skal på 2 hjul. Stumpemarkedet sluttede sidst på eftermiddagen for da skulle mange hjem og se de danske håndbolddrenge spille finale, men det gik desværre ikke som vi havde håbet på. Men den kommende weekend da er der 2 WHEELS i Fredericia og der håber jeg vi ses igen, og husk at ligger i inde med en lille vinter HD historie så send den til mig.

Klik her for at komme til billederne.


Lillemis