01
01
01
01
01
01
HARLEY-DAVIDSON CLUB OF DENMARK
distrikt 2, Fyn
hdcf.dk / Nyheder i distrikt Fyn / 2016 / Billeder Fyns harley Meeting

Billeder Fyns Harley Meeting

Tilbage

Fyns Harley Meeting 2016 blev igen et af Danmarks største HD træf med over 1000 betalende gæster.

Der er her mulighed for at se de mange billeder fra dagene.

Foto: TT

Drone: Bruno Hansen

Foto: Pernille

Fyns Harley Meeting 2016 blev igen et af Danmarks største MC træf med over 1000 betalende gæster.

Og det er nok ikke uden grund at vores gæster bliver ved med at vende tilbage år efter år, når man tænker på den energi og ernorme indsats vores medlemmer igen har lagt for at få det hele til at køre rundt i denne weekend.

Vi startede igen i år med Farlig Torsdag, en udvidet klubaften som er kommet for at blive, igen i år havde vi besøg af Amerikaner bilerne fra de Fynske klubber samt en masse MC ere af anden herkomst, som kom på besøg og fik et indblik i hvor fedt der er i HD miljøet.

Vores gæt er et sted mellem 600-700 gæster torsdag aften.

Størrelsen på Træffet ses tydligt på de fantastiske Drone optagelser som vores næstformand Søren havde fået arrangeret som et nyt tiltag i år. Optagelserne er taget fredag kl 17 og som man kan se på vores hjemmeside, er pladsen allerede godt pakket.

Andre nye tiltag på dette års træf var bla. vores nye saloon som var velbesøgt hele weekenden.

I den anden ende af træf pladsen var endnu et nyt tiltag, nemlig en fadøls vogn som vi havde valgt at sætte op nede ved søen. Begge ting vil være at finde i 2017.

Intet Fyns træf uden regn, dette er snart mere regel end undtagelse, men heldigvis ved vores gæster at et regnskyl eller to ikke er noget problem på Fyn, da vi har rammerne så det kan lade sig gøre.

Vores udendørs scene var i år blevet flyttet og der var sat lys over pladsen foran klubhuset, igen et tiltag du ser igen.

At Fyns Harley Meeting er et Internationalt træf har ingen været i tvivl om gennem årene, da vi igen i år havde besøg af mange klubber fra Europa, men at der lige dukker otte Harleyer op fra Skotland hører nok til sjældenhederne. Vi håber naturligvis at rygtet spreder sig og endnu flere fra andre lande har lyst til at besøge os næste år

Vi har igennem de sidste par år arbejde massivt på at vores gæster ikke medbringer eget sprut og bajere udover de traditionelle teltbajere som man har i sidetasken.

Jeg vil gerne takke alle vores gæster for at imødekomme denne regel, da det var minimalt hvad vi så af eget sprut på træffet i år, ikke fordi vi ikke kører efter samme regel næste år, for det bliver vi ved med, men fordi det måske er noget folk også vil tage med til andre træf.

 Vi har i bestyrelsen modtaget en masse roser med hensyn Fyns Harley Meeting 2016 og det takker vi naturligvis for. MEN hvis der er nogle som har nogle dårlige oplevelser hører jeg meget gerne om dette på min mail, hvordan skal vi ellers blive bedrer ???

Til slut en kæmpe tak til alle vores medhjælpere og selvfølgelige alle vores gæster.

Samtidig vil vi gerne have lov at sige tak for det store bidrag der går til OUH Børneafdeling, der blev samlet 10.000 kr. ind.

Velkommen tilbage til Fyns Harley Meeting 2017.

Niller.

Foto fredag Fyns Harley Meeting - TT

Foto lørdag Fyns Harley Meeting - TT

Foto Fyns Harley Meeting - Jens Ole

Foto farlig Torsdag og Fyns Harley Meeting - Pernille