01
01
01
01
01
01
HARLEY-DAVIDSON CLUB OF DENMARK
distrikt 2, Fyn
hdcf.dk / Nyheder i distrikt Fyn / 2020 / Sidste nyt fra førerbunkeren...

Sidste nyt fra førerbunkeren...

Tilbage

27. maj 2020:

Opdaterede nyheder fra Førerbunkeren!

Opdateret den 27. maj 2020:

Vi er i bestyrelsen yderst opmærksom på de udmeldinger der kommer fra regeringen, og vælger fortsat at følge deres anvisninger. Nuværende anvisninger omkring brug af klub faciliteter vil b.la kræve et rengøringssetup vi ikke ser os i stand til at imødekomme. Et sådanne setup ville enten kræve en væsentlig involvering af medlemmerne udelukkende til rengøring, eller en ekstra udgift til eksterne leverandører, løsninger vi ikke finder attraktive og derfor ikke iværksætter pt.

Udsigten lige nu til åbning er umiddelbart start fase 3, planlagt til 8 juni.

Hold øje med FB, SMS og hjemmeside for nyeste opdateringer.

VH Bestyrelsen Distrikt FYN

 

Den 10. maj 2020

Kære medlemmer...

Jeg håber at I alle er raske og har det godt.

I torsdags bekendtgjorde statsministeren, som en del af fase 2, at foreninger igen må åbne op for udendørsaktiviteter for medlemmer. Dog fortsat med max 10 personer samlet af gangen. Dette gælder frem til den 8. juni, hvor fase 3 i genåbningen starter.

Fra d.d. og frem til 8. juni vil det derfor være muligt for os at arrangere små fællesture. Ture med forskudt starttidspunkt, eller eller forskudt startsted. Det er også muligt at arrangere dækspark på klubhusets terrasse, eller en fredagsøl for de ti første. Det vil også være muligt at få afholdt bestyrelsesmøder igen.

Så længe vi er udendørs og ikke samles mere end ti personer af gangen.

Jeg er sikker på, at de enkelte bestyrelser rundtom i distrikterne finder på nogle gode og kreative arrangementer, og har derfor opfordret alle til at vidensdele de gode ideer, ligesom vi plejer.

Se hvilke arrangementer og aktiviteter der vil blive afviklet i dit lokale distrikt på hjemmeside, sms eller Facebook i løbet af den næste måned. Jeg håber, at vi får mulighed for at komme endnu mere tilbage til "normalen" fra den 8. juni. Indtil da husk, at holde afstand og RIDE SAFElY!

Vh. Benni Poulsen, Formand for HDCF

 

Kort nyt fra førerbunkeren:

Status er som I alle jo er bevidst om uforandret. Vi er stadig tvunget lukket. Vi afventer regeringens retningslinjer for en genåbning, og efter sigende skulle der komme en udmelding snart med en effektueringsdato fra 11/5. Den afventer vi og reagerer ud fra hvad der bliver muligt.

Skulle vi få mulighed for at afholde vores træf, om end i måske mindre størrelse end vanligt, så gør vi selvfølgelig det.

Pas på med ikke og samles mere end 10 sammen, det siges at politiet er aktive med 2500kr´s hilsner skulle man være samlet mere end 10 sammen. Er i ude og køre mere end 10 sammen, så tank i flere hold, eller hvad der nu skal gøres for ikke og overskride 10 personers reglen. Tænk jer også om inden i fx kører på engen torsdag aften.

Hold jer sunde, jeg håber vi snart ses.

VH Benni / Formand HDCF